businessman rating

Olen heltymätön himomatkaaja ja matkustan myös työni merkeissä. Nukun suurin piirtein kolmanneksen öistäni hotelleissa. Suhtaudun hotelleihin intohimoisesti, mutta kriittisesti. Tuhansien hotelliöiden myötä koen olevani pätevä vertailemaan erilaisia hotellikokemuksia.

 

Kirjoitan Unohtumatonta yötä anonyymisti, sillä en halua bloggausharrastukseni häiritsevän työtäni, joka liittyy matkailuun. Kerron kuitenkin sen verran, että olen melkein 40-vuotias mies, joka suhtautuu hotellien lisäksi intohimolla matkailuun, muotiin ja lenkkeilyyn. Olen myös kiinnostunut sisustuksesta ja taiteesta. Matkustan useimmiten yksin.

Olen teinistä asti rakastanut matkustamista. Ensimmäiselle reilausreissulleni lähdin ylioppilaskirjoitusten jälkeen. Olen onnekas, sillä matkustan nykyään myös työni merkeissä. Jos nuorempana majailinkin kaiken maailman hostelleissa, nyt nautin yksityisyydestä ja siitä, että saan painaa pääni pehmeään tyynyyn mukavassa huoneessa.

Lempikaupunkejani ovat Lontoo, Pariisi ja New York. Rakastan niiden vilkasta kaupunkikulttuuria, ja sitä, miten niiden tunnelma eroaa toisistaan. Nautin katukulttuurista kahviloineen, sekä mittavasta kulttuuritarjonnasta. Tykkään myös maalaiselämästä ja pikkukaupunkitunnelmasta. Ranskalaisilla viinitiloilla yöpyminen on yhtä luksusta, ja nautin maaseutukohteiden rauhoittavasta elämänmenosta. Parhaat ateriani olen myös nauttinut kaupunkien ulkopuolella. Niiden salaisuus on paikallisten, kauden antimien hyödyntäminen.

Ajoittain janoan irtiottoa, etenkin talvella. Silloin suuntaan kaukomaille tankkaamaan aurinkoa ja tutustumaan itselleni uusiin kulttuureihin. Rakastan Brasiliaa, Balia ja Vietnamia. Omilla lomamatkoillani yövyn usein samoissa, hyviksi havaitsemissani paikoissa. Lempihotelliin palaaminen pitkän tauon jälkeen on kuin paluu kotiin pitkän matkan jälkeen.

 

bali island